AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS ZÜRICHBEN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI ZÜRICHBEN

Egyes autókölcsönző cégek külön díjat számítanak fel az autókölcsönzés során, ha a vezető 21 évnél fiatalabb. A svájci autókölcsönző cégek esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, de egyéb bérautó-biztosításokat is köthetünk, például önrészcsökkentő balesetbiztosítást. Az autókölcsönző társaságok dombornyomott bankkártyát vagy hitelkártyát fogadnak el az autóbérlés során.

Svájci autóbérlés esetén nincs szükségünk a nemzetközi vezetői engedély kiváltására, zürichi autókölcsönzés során is elegendő a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK ZÜRICHBEN

Zürich a bankvilág fővárosa, de nemcsak az üzletemberek, hanem a turisták is találhatnak maguknak elfoglaltságot. A kultúrakedvelők felkereshetik a művészeti galériát, a Kunsthaust, a Svájc kulturális emlékeit felvonultató Schweizerische Landesmuseumot vagy az Operaházat. Elegáns butikok várnak ránk a Bahnhofstrassen, utcai előadóművészek a Niederhofon, rendezvények a Bellevuen és különös kincsek a Bolhapiacon. A gyermekes családok ellátogathatnak az állatkertbe is, ahol olyan állatokat vehetnek szemügyre a kicsik mint például a hóleopárd vagy a vörös panda. Béreljünk autót, és tegyünk kirándulásokat a hófedte hegyek között, fenyőkkel borított tájakon is, akár még egy sítúra is beleférhet!

Zürichi autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK ZÜRICHI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 117
  • Mentők: 144
  • Tűzoltóság: 118
  • Magyar Nagykövetség Svájcban: Muristr. 31. 3006 Bern, telefon: 00-41-31-352-85-72
  • Magyar Konzuli Hivatal Svájcban: Eigerplatz 5. 11. Stock 3007 Bern, telefon: 00-41-31-371-13-55
  • Magyarország zürichi tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Bleicherweg 20, 8002 Zürich, telefon: 00-41-44-205-14-22