AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS BARCELONA - OLCSÓ BÉRAUTÓ-AJÁNLATOK

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI BARCELONÁBAN

Az autókölcsönzés feltételei Barcelonában is közel hasonlóak, mint Spanyolország más városaiban. A bérautó átvételéhez legtöbbször személyre szóló hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya szükséges, és természetesen a foglalási bizonylat, mellyel igazolja bérautó foglalását. Bármilyen úti célt is válasszunk, Spanyolországban különösen érdemes autót bérelni, mivel más országokhoz képest rendkívül alacsonyak az autóbérleti díjak. Ha autót bérlünk egy autókölcsönző társaságtól, akkor még inkább ügyeljünk a közlekedési szabályok betartására, mert ha a külföldi állampolgárok a helyszínen nem tudják kifizetni a bírságot, az autójuk lefoglalásra kerülhet. Továbbá célszerű többféle kárra is kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk, így nem várt kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat.

Barcelonai autóbérlés esetén nem kell kiváltanunk a nemzetközi vezető engedélyt, ugyanis érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk is.

LÁTNIVALÓK BARCELONÁBAN

Az észak-spanyolországi Katalónia fővárosaként ismert Barcelona a Földközi-tenger harmadik legnagyobb kikötővárosa, fontos összekötőpont Franciaország és Spanyolország között. Szinte végeláthatatlan az „ezt ne hagyd ki” nevezetességek listája, mikor Barcelonában járunk, köztük a Szent Család Temploma, melyet XVI. Benedek pápa 2010 novemberében szentelt fel és nyilvánított bazilikává. A szintén UNESCO Világörökség részét képező Güell Park, melyet eredetileg lakóparknak szántak, de végül senki nem költözött be a tervezőn és családján kívül. Ilyen látványosságnak számít még például a negyedórás showműsorral elkápráztató Font Mágica, azaz a Mágikus szökőkút, amely az 1929-es világkiállításra készült, de jelenlegi állapotát csak az 1992-es olimpiára nyerte el. Amennyiben nem csak a város érdekel minket, hanem a környéket is szívesen bejárnánk, érdemes autót bérelni. Mindenképpen látogassuk meg a Tibidabo-hegyet, melyről csodálatos panoráma tárul egész Barcelonára. Ha télen utazunk Barcelonába, kirándulást tehetünk Andorrába is, ami jól szervezett, kitűnő minőségű sípályáiról és vámmentes ajándékairól híres. A nyári vakáció idején pedig Mallorca és a Kanári-szigetek mellett a legkedveltebb üdülőváros Costa Brava várja a pihenni vágyókat.

Barcelonai autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK BARCELONAI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Spanyolországban: C/Fortuny 6. Piso 4. 28010 Madrid, telefon: 00-34-91-413-70-11
  • Magyar Konzuli Hivatal Spanyolországban: C/Angel de Diego Roldan 21. 28016 Madrid, telefon: 00-34-91-413-98-50