AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS CHICAGÓBAN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI CHICAGÓBAN

Az autókölcsönző társaságok 25 éven felüli és érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával rendelkező személyeknek adnak bérbe autót. A bérleti díj tartalmazza az autókölcsönzéshez szükséges alapbiztosításokat, de érdemes felár ellenében egyéb biztosításokat is igénybe venni. A következő biztosítások ajánlottak chicagói autóbérlés során:

  • LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  • SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  • PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

Az USA-ban és így Chicagóban is elfogadják a magyar vezetői engedélyt, de amerikai autóbérlés esetén érdemes a nemzetközi vezetői engedélyt kiváltani, mert egyes autókölcsönző cégek ezt is kérhetik a bérautó átvételénél.

LÁTNIVALÓK CHICAGÓBAN

A Nagy-tavak vidékén elterülő metropolisz világhírű sportcsapatainak mérkőzései után a legmagasabb felhőkarcolóból, a Sears Towerből szemügyre vehetjük az egész várost, vagy előkelő üzletek kirakataiban gyönyörködhetünk Chicago központi sugárútján, a Magnificent Mile-én. Többféle, például képzőművészeti, technikai vagy a média világát bemutató múzeumba látogathatunk el, de a könnyedebb kikapcsolódásra vágyók a Navy Pier szórakoztatóközpontban vagy a város állatkertjében is találhatnak számukra megfelelő programot. A természet szerelmesei a Michigan-tó partján fekvő parkokban tehetnek kellemes sétákat. Béreljünk autót és keressük fel a Chicago melletti városokat is!

Chicagói autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK CHICAGÓI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség / Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyarország chicagói tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: 8 South Michigan Avenue, Suite 320 Chicago, IL 60603, telefon: 00-1-312-263-3500