AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZŐK ÉS AUTÓBÉRLÉS FRANKFURTBAN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI FRANKFURTBAN

Frankfurti autókölcsönzés esetén tartsuk szem előtt az autóbérlés szigorú feltételeit, mert még egy kisebb karcolás miatt is súlyos összeget kell fizetnünk. A bérautó bérleti díja általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, de érdemes egyéb bérautó-biztosításokat is kötnünk, így megkímélhetjük magunkat a nem várt kiadásoktól. Az autókölcsönző cégek hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya felmutatását fogják kérni az autóbérlésnél, mivel ezek nélkül nem lehet bérautót kölcsönözni Frankfurtban.

Németországi autóbérlés esetén nincs szükségünk nemzetközi vezetői engedélyre, ugyanis Németország egész területén, tehát frankfurti autókölcsönzés során is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK FRANKFURTBAN

Frankfurt nemcsak az európai pénzügyi világ meghatározó jelentőségű nagyvárosa, hanem a turisták számára is számos látnivalót tartogat. A város igazi hangulatát a régi és az új találkozása adja: favázas házak az óvárosban, felhőkarcolók a kereskedelmi negyedben. A korábbi korokból származik a Römer, azaz a neogótikus homlokzatú városháza, a Szent Bertalan katedrális, az egykori német-római császárok megválasztásának helyszíne. Továbbá Goethe szülőháza és a Hauptwache, amely a helyi csendőrség régi székhelye volt, ma pedig a helyiek az épületet körülvevő teret is így nevezik. Aki vásárolni szeretne vagy beülni egy étterembe, kávézóba, az jó helyen jár, ugyanis innen indulnak ki a város forgalmas bevásárló utcái. A kulturális alkotások iránt érdeklődők feltétlenül keressék fel a Majna partján elterülő Museumsufert, amelyen az iparművészeti múzeumtól kezdve a filmmúzeumig számtalan múzeum sorakozik. A színházi előadásokat és a zenei műveket kedvelők váltsanak jegyet a Die Komödiesbe vagy a Fritz-Rémond-Theaterbe, a régi vagy az új Operaházba. A könnyedebb szórakozásra vágyók kellemes sétákat tehetnek az állat- és a növénykertben, vagy felliftezhetnek a 337,5 méter magas Europaturmba, amelyből csodálatos panoráma tárul eléjük a városról. Érdemes autót bérelnünk, amellyel bejárhatjuk a város környékét is vagy Németország további szebbnél-szebb tájait.

Frankfurti autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK FRANKFURTI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 110 és 112
  • Magyar Nagykövetség Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0
  • Magyar Konzuli Hivatal Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0