AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS MÜNCHENBEN: TIPPEK, ÁRAK, FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI MÜNCHENBEN

Müncheni autókölcsönzés esetén az autóbérlés szigorú feltételekhez kötött, legalábbis ami az okozott károk felszámítását illeti, mert még egy kisebb karcolás miatt is súlyos összeget kell fizetnünk. Ezért fontos, hogy a bérautó átvételekor pontosan rögzítve legyenek a bérautón található esetleges hibák, problémák, mert így az autókölcsönzés során utólag biztosan nem származhat hátrányunk belőle. Ezenkívül különböző károkra kiterjedő bérautó-biztosítások megkötésével is megkímélhetjük magunkat a nem várt kiadásoktól. Münchenben is szükségünk lesz hitelkártyára vagy bankkártyára a bérautó átvételéhez.

Németországi autóbérlés, tehát müncheni autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítvány, ezért nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk.

LÁTNIVALÓK MÜNCHENBEN

München szívének számít a Marienplatz, ahol a városháza tornyán délben órajátékot hallgathatunk, innen indulva, a sétálóutcákat bejárva megpillanthatjuk a Peterskirchet, és a város egyik szimbólumának számító Frauenkirchet. A múzeumkedvelők ellátogathatnak három képtár anyagát felvonultató Múzeum-negyedbe, vagy a több múzeumnak is helyet adó, parkkal és tavakkal körülvett barokk stílusú Nymphenburg-palotába. Aki kedveli a modern építészeti alkotásokat, az látogasson el a stadionokból és sportcsarnokokból álló, egy mesterséges tavat is magában foglaló Olympiaparkba, ahol a 290 méter magas TV toronyból Münchent is újra megcsodálhatja. A parkban nem szabad kihagyni a folyók és tengerek élővilágát bemutató akváriumot és a 10 méter hosszú víz alatti alagutat sem. Ínycsiklandozó kínálattal várja a helyieket és a turistákat a Viktualienmarkt, de bármikor beülhetünk a Schrannenhallera is, ahol finom falatok és egy korsó sör mellett élvezhetjük az élő koncerteket vagy a bajorok vidám társaságát. Autót bérelve jobban megismerhetjük a Münchent körülvevő vadregényes bajor tájat is, de bérautónkkal akár egész Németország felfedezésére is indulhatunk!

Müncheni autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK MÜNCHENI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 110 és 112
  • Magyar Nagykövetség Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0
  • Magyar Konzuli Hivatal Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0