AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS PULA - OLCSÓ BÉRAUTÓK PULÁN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI PULÁN

A pulai autókölcsönzés feltételei közé tartozik, hogy a bérautó vezetőjének be kell tölteni a 21. életévét és érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Az autókölcsönző cégek hitelkártyát vagy dombornyomott bankkártyát fogadnak csak el az autóbérlés során, mert így tudják biztonságosan zárolni a számlán az esetleges károkra fenntartott összeget, melyet azonnal fel is oldanak a bérautó leadásakor. A horvátországi autókölcsönző társaságok esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, valamint az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig az autóbérlő felelős anyagilag a kárért.

Pulai autóbérlés esetén elegendő a Magyarországon kiadott jogosítványunk bemutatása, nincs szükségünk a nemzetközi vezetői engedély kiváltására.

LÁTNIVALÓK PULÁN

Horvátország egyik csodálatos öblében elterülő Pula a történelmi nevezetességek felkeresése mellett a könnyedebb kikapcsolódásra vágyóknak is tartogat lehetőségeket. Kiemelkedő látványossága a római Colosseum mintájára és vele egy időben épített amfiteátrum, ahol az ókorban még gladiátorok harcoltak egymással. Ma már kulturális előadásoknak ad helyet a pulai amfiteátrum, körülötte sétálva római jelmezbe öltözött katonákkal is találkozhatunk, fotózkodhatunk velük. Bejárhatjuk a csillag alakú erődöt, amely egykor a várost védelmezte, ma a gazdag gyűjteménnyel rendelkező Isztriai Történelmi Múzeumnak ad otthont. Igazi korzó van a görög motívumokkal díszített Segius diadalív körül, ahol gyakoriak a rendezvények és a kirakodóvásárok. A korzózás után lesétálhatunk az egyik strandra, és fürdőzhetünk a hűs tengerben, elnyúlhatunk a homokos tengerparton. Érdemes autót bérelni egy autókölcsönző társaságtól, és ellátogatni a Pula közelében fekvő Brijuni Nemzeti Parkba, vagy ha kedvünk tartja, akkor az egész Isztriai-félszigetet is bejárhatjuk.

Pulai autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK PULAI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 92
  • Mentők: 94
  • Tűzoltóság: 93
  • Magyar Nagykövetség Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906
  • Magyar Konzuli Hivatal Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906